Bæredygtige løsninger i storkøkkener
BÆREDYGTIGHEDmandag d. 24. februar 2025
14:00 - 17:00
Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 18. februar 2025 12:00
Gratis, men kræver tilmelding
Innovatorium
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Vil du styrke arbejdet med bæredygtighed i din kantine eller køkken?
Bliv inspireret af konkrete eksempler og idéer fra lokale aktører og eksperter, som arbejder med grønne retter, lokale råvarer og madspildsløsninger. Vi inviterer kantiner, offentlige køkkener, cateringvirksomheder og andre storkøkkener til en eftermiddag fyldt med inspiration, dialog og smagsoplevelser.
Program
- Inspiration fra lokale aktører - cases og samtale
- Midtjysk Gartnerhal: Etablering af lokalt leverandørsamarbejde – direkte fra mark til køkken
- Kantinen på Herning Rådhus: Innovation, bæredygtighed og vejen til Innovationsprisen.
- Huset no. 7: Social ansvarlighed og vegetarmad
- Smag, oplev, netværk og dialog
- Smagsprøver og inspiration til nye måder at bruge råvarer på
- Inspiration udefra
- Key-note: Refood Label, om trends og tendenser, indsiget og idéer til grøn omstilling
- Closing Loops case: Foodremade: Værdiforøgelse af brødspild
- Closing Loops: Projektmuligheder for bæredygtighed i storkøkkener
Arrangementet er et led i en række aktiviteter i Closing Loops, og arrangeres i samarbejde med Bæredygtig Herning.
Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.
Kontakt