Bæredygtige løsninger i storkøkkener

BÆREDYGTIGHED

Bæredygtige løsninger i storkøkkener

mandag d. 24. februar 2025
14:00 - 17:00

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 18. februar 2025 12:00

Gratis, men kræver tilmelding

Innovatorium

Birk Centerpark 40
7400 Herning

Vil du styrke arbejdet med bæredygtighed i din kantine eller køkken? 

Bliv inspireret af konkrete eksempler og idéer fra lokale aktører og eksperter, som arbejder med grønne retter, lokale råvarer og madspildsløsninger. Vi inviterer kantiner, offentlige køkkener, cateringvirksomheder og andre storkøkkener til en eftermiddag fyldt med inspiration, dialog og smagsoplevelser.

Program

  • Inspiration fra lokale aktører - cases og samtale 
    • Midtjysk Gartnerhal: Etablering af lokalt leverandørsamarbejde – direkte fra mark til køkken
    • Kantinen på Herning Rådhus: Innovation, bæredygtighed og vejen til Innovationsprisen. 
    • Huset no. 7: Social ansvarlighed og vegetarmad
  • Smag, oplev, netværk og dialog
    • Smagsprøver og inspiration til nye måder at bruge råvarer på
  • Inspiration udefra
    • Key-note: Refood Label, om trends og tendenser, indsiget og idéer til grøn omstilling
    • Closing Loops case: Foodremade: Værdiforøgelse af brødspild 
    • Closing Loops: Projektmuligheder for bæredygtighed i storkøkkener 

Arrangementet er et led i en række aktiviteter i Closing Loops, og arrangeres i samarbejde med Bæredygtig Herning.

Tilmeld dig her
 


Evt. fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme. De registrerede oplysninger bruges til navneskilte, deltagerlister mv. Deltagerlisten bliver gemt i vores database til intern statistik.

Se hvordan vi beskytter dine data her


Kontakt

Anja Harbo Voller

Erhvervs- og udviklingschef

Tel: 2427 0843

Mail: ahv@erhvervsraadet.dk

Anja Harbo Voller